C-G Byggprojekt Hindås AB

Västra Götalands län

Information

C-G Byggprojekt Hindås AB är ett bolag som finns i Härryda. I C-G Byggprojekt Hindås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Carl-Gunnar Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Ann-Marie som är född 1934 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med C-G Byggprojekt Hindås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå C-G Byggprojekt Hindås AB på telefon 0301-10954.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet, förmedling och förvaltning av fast egendom, uppfödning skötsel, träning samt tävling med travhästar, konsult inom data och bokföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är C-G Byggprojekt Hindås AB av bolagstypen Aktiebolag.

C-G Byggprojekt Hindås AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

C-G Byggprojekt Hindås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och C-G Byggprojekt Hindås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C-G Byggprojekt Hindås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

C-G Byggprojekt Hindås AB har 556391-6864 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.