Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556409-1261 är organisationsnummer för företaget Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag finns i.

Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0301-21620 eller genom brev på följande adress:
Lunkebäcken 9, 430 63, Hindås

Bolaget skall driva målerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckåsens Måleriservice Aktiebolag och det är Bäckåsen, Björne Reidar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckåsen, Christina Jeanette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gjörde, Bo Torgel som är född 1970 och har titeln Revisor, Nettervik Carlsson, Eva Chris som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor