Tore Franssons Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tore Franssons Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Tore Franssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tore Franssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tore Franssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-11-27. Men sedan 1991-01-01 så har Tore Franssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stolv. 2, 517 37, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tore Franssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-284285.

Härryda arbetar för att bolag som Tore Franssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tore Franssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bestå av åkeriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tore Franssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tore Franssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Fransson, Ulf Bengt Thore som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Ulf Jonas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tore Franssons Åkeri Aktiebolag är 556412-5192.