Walter Johnsson El Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556422-5174 är organisationsnummer för bolaget Walter Johnsson El Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Walter Johnsson El Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som Walter Johnsson El Aktiebolag finns i.

Walter Johnsson El Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Walter Johnsson El Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Walter Johnsson El Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Walter Johnsson El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Walter Johnsson El Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-264806 eller genom brev på följande adress:
Plommonv. 33, 435 43, Pixbo

Bolaget ska utföra elkonsultarbeten och elektriska installationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Walter Johnsson El Aktiebolag och det är Jonsson, Sture Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gunilla Ingrid som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Ingegärd Birgitta som är född 1951 och har titeln Revisor, Brodd, Bertil Morgan som är född 1928 och har titeln Revisorssuppleant, M. Brodd Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,