Energiförbättring Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Aktiebolag som heter Energiförbättring Väst Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Energiförbättring Väst Aktiebolag i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Energiförbättring Väst Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-05-15 så har Energiförbättring Väst Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Energiförbättring Väst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Energiförbättring Väst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rådastocksv. 1, 435 44, Mölnlycke. Vi ni istället prata med Energiförbättring Väst Aktiebolag så kan ni göra det på 031-3380010.

Bolaget skall bedriva handel, installation och konsultation inom VVS-området samt äga och förvalta aktier och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ahlgren, Nils Erik Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Anneli Inger Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Energiförbättring Väst Aktiebolag har 556426-2805 som sitt organisationsnummer.