Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556453-5929 är organisationsnummer för verksamheten Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag finns i.

Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-09-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-3381220 eller genom brev på följande adress:
Bråtav. 4, 435 35, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Ekstrand Byggnads Aktiebolag och det är Ekstrand, Nils-Åke Daniel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Berit Viola som är född 1940 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,