Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556476-1301.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-267467 alternativt besöka eller skicka post till Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag på följande adress Industriv. 47, 433 61, Sävedalen.

Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eriksson, Rydén, ER-Å, Maskinförnödenheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rydén, Johan Stefan som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra service, reparationer och sälja tillbehör, reservdelar och maskiner inom gräv- och schaktbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.