Nils-Erik Lindell Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva journalistik, information, konsulttjänster inom journalistik, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nils-Erik Lindell Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Nils-Erik Lindell Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 1994-10-06 så skapades Nils-Erik Lindell Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nils-Erik Lindell Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nils-Erik Lindell Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556494-2794 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härryda.

Just nu är Nils-Erik Lindell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nils-Erik Lindell Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-882753 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nils-Erik Lindell Aktiebolag är Lindell, Nils Erik som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell Byström, Åsa Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .