Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag är ett företag som finns i Härryda. I Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nerelius, Lars Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Göte Lennart Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag på telefon 0301-31052.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom reklam-, management och marknadföringssektorn, äga och förvalta fastigheter, bedriva skogsbruk, exploatera mark- och naturresurser samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kanteborg Idé och Fastighet Aktiebolag har 556509-8661 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.