Stefan Söderqvist Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Stefan Söderqvist Fastighets AB är ett bolag som finns i Härryda. I Stefan Söderqvist Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderkvist, Kjell Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Rita Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Söderqvist Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Söderqvist Fastighets AB på telefon .

Bolaget skall bedriva jordbruk samt handel med, tävling och uppfödning av travhästar samt äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Söderqvist Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Söderqvist Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefan Söderqvist Fastighets AB innehar ej F-skattsedel och Stefan Söderqvist Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Söderqvist Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stefan Söderqvist Fastighets AB har 556521-6107 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.