Bojans MC och Tillbehör AB

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Aktiebolag som heter Bojans MC och Tillbehör AB. Det finns flera företag som liknar Bojans MC och Tillbehör AB i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-07-28 så har Bojans MC och Tillbehör AB varit registrerat. Idag är Bojans MC och Tillbehör AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Bojans MC och Tillbehör AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Härkeshultsv. 22, 438 35, Landvetter. Vi ni istället prata med Bojans MC och Tillbehör AB så kan ni göra det på 070-5118358.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, uthyrning av personal. Import och export av motorcyklar, motorcykeltillbehör och mc-kläder. Försäljning av motorcyklar, motorcykeltillbehör och mc-kläder.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Schmitt, Heinz Erik Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmitt, Charlotte Ingeborg som är född 1958 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Bojans MC och Tillbehör AB har 556524-3838 som sitt organisationsnummer.