Mansard AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härryda och Mansard AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mansard AB är ett av dem. Statusen för Mansard AB är att Bolaget är aktivt.

Mansard AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där företaget finns i jobbar för att företag som Mansard AB ska trivas.

Mansard AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Härryda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och tillhandahålla därmed förenliga tjänster samt bedriva konsultverksamhet avseende kvalitetsstyrning och tillhandahålla därmed förenlig tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mansard AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Mansard AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Mansard AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5885003.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mansard AB är Nilsson, Hans Einar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Kjell Marcus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, Wallin, Håkan Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Mansard AB har 556537-5648 som sitt organisationsnummer.