Svensk Rörinfodring AB

Västra Götalands län

Information

Svensk Rörinfodring AB är ett företag som finns i Härryda. I Svensk Rörinfodring AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Peer Anders Mathias som är född 1974 och har titeln Extern VD, Ranäng, Lars Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Karl Gustaf Rune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallentheim, Pär Adolf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Stig Bo Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk Rörinfodring AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk Rörinfodring AB på telefon 031-696115.

Bolaget skall bedriva arbeten med att renovera rörledningar med infodring av plast, biluthyrning, uthyrning av lokaler, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk Rörinfodring AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk Rörinfodring AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svensk Rörinfodring AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Svensk Rörinfodring AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk Rörinfodring AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wallentheim, Pär Adolf Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Svensk Rörinfodring AB har 556557-3747 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.