Synkliniken Väst AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva forskning och utveckling inom synrehabilitering, utveckling av nätverk för synkliniker, försäljning av synmätningsinstrument samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Synkliniken Väst AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Synkliniken Väst AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 1999-10-11 så skapades Synkliniken Väst AB och verksamheten är har F-skattsedel Synkliniken Väst AB har haft det sedan 1999-01-01.

Synkliniken Väst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556574-7812 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härryda.

Just nu är Synkliniken Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Synkliniken Väst AB så går det att nå dem via telefon på 031-887550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hellström, Björn Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Synkliniken Väst AB är Hellström, Björn Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bonde, Carl Henrik Fredriksson som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Kurt Håkan Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .