PH Agenturförsäljning AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av villor och fritidshus, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PH Agenturförsäljning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är PH Agenturförsäljning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 1999-10-29 så skapades PH Agenturförsäljning AB och verksamheten är har F-skattsedel PH Agenturförsäljning AB har haft det sedan 2000-02-02.

PH Agenturförsäljning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-02

556578-1050 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härryda.

Just nu är PH Agenturförsäljning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med PH Agenturförsäljning AB så går det att nå dem via telefon på 070-7620529 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hellstrand, Per Erik -Zachrisson, Lena Barbro

Följande personer är på något sätt aktiva inom PH Agenturförsäljning AB är Hellstrand, Per Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Zachrisson, Lena Barbro som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .