Stefan & Lars Kellgren Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Stefan & Lars Kellgren Måleri AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Stefan & Lars Kellgren Måleri AB finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan & Lars Kellgren Måleri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stefan & Lars Kellgren Måleri AB har haft sedan 2000-08-14. Stefan & Lars Kellgren Måleri AB har funnits sedan och 2000-08-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stefan & Lars Kellgren Måleri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Härsjödammsv. 12, 438 92, Härryda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0301-31379.

Härryda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stefan & Lars Kellgren Måleri AB Privat, ej börsnoterat.

Stefan & Lars Kellgren Måleri AB har idag 556595-2990 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kellgren, Lars Martin -Kellgren, Leif Stefan är den som för stunden ansvarar för Stefan & Lars Kellgren Måleri AB

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri samt därmed förenlig verksamhet.

I Stefan & Lars Kellgren Måleri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kellgren, Leif Stefan som är född 1967 och har titeln VD, Kellgren, Leif Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kellgren, Lars Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundqvist, Pernilla Magdalena som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Forslund, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.