Seafood Supply Stockholm AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Seafood Supply Stockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. Seafood Supply Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Seafood Supply Stockholm AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556601-2224.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-311912 alternativt besöka eller skicka post till Seafood Supply Stockholm AB på följande adress Metodv. 1, 435 33, Mölnlycke.

Seafood Supply Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Seafood Supply Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Raneryd, Peter Anders Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Titlbach, Daniel som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fösäljning av fiskprodukter till restauranger, fiskaffärer och storhushåll samt idka därmed förenlig verksamhet.