Mölnlycke Blomsterhandel AB

Västra Götalands län

Information

Mölnlycke Blomsterhandel AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Mölnlycke Blomsterhandel AB finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mölnlycke Blomsterhandel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mölnlycke Blomsterhandel AB har haft sedan 2001-04-13. Mölnlycke Blomsterhandel AB har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mölnlycke Blomsterhandel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Biblioteksg. 10 A, 435 30, Mölnlycke men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-881427.

Härryda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mölnlycke Blomsterhandel AB Privat, ej börsnoterat.

Mölnlycke Blomsterhandel AB har idag 556602-4880 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mölnlycke Blomsterhandel AB

Bolaget skall bedriva handel med blommor samt därmed förenlig verksamhet.

I Mölnlycke Blomsterhandel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Ulrika Marie Louise som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anders Niclas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .