Finder AB

Västra Götalands län

Information

Finder AB är en verksamhet som finns i Härryda. I Finder AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engmark, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Palmieri, Carlo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Charlotte Elisabeth som är född 1969 och har titeln Delgivningsbar person, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Hansson, Sven Bertil Jerker som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Finder AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Finder AB på telefon 031-880099.

Bolaget skall befordra och försälja elektroniska och elektromekaniska produkter till grossister inom automations- och vitvaruindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Finder AB av bolagstypen Aktiebolag.

Finder AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Finder AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-18 och Finder AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Finder AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Finder AB har 556618-9840 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.