Göran Håkanson Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härryda och Göran Håkanson Consulting AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Göran Håkanson Consulting AB är ett av dem. Statusen för Göran Håkanson Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Göran Håkanson Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Göran Håkanson Consulting AB ska trivas.

Göran Håkanson Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Härryda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning, undervisning och författarskap rörande management, finansfrågor och export samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göran Håkanson Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21.

Idag är Göran Håkanson Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Göran Håkanson Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Göran Håkanson Consulting AB är Håkanson, Göran Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkanson, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Knutsson, Gert-Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, A R M Revisorer KB som är född och har titeln Revisor, .

Göran Håkanson Consulting AB har 556619-4634 som sitt organisationsnummer.