Sjönnerhems Byggservice AB

Västra Götalands län

Information

556627-5854 är organisationsnummer för företaget Sjönnerhems Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjönnerhems Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som Sjönnerhems Byggservice AB finns i.

Sjönnerhems Byggservice AB har varit registrerat sedan 2002-05-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjönnerhems Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Sjönnerhems Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjönnerhems Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sjönnerhems Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7813981 eller genom brev på följande adress:
Furubergsv. 57, 430 64, Hällingsjö

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjönnerhems Byggservice AB och det är Sjönnerhem, Mats Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjönnerhem, Eva Elisabet som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,