Mats Hanson & Co AB

Västra Götalands län

Information

Mats Hanson & Co AB är ett av många bolag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Mats Hanson & Co AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats Hanson & Co AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-08-05.

Mats Hanson & Co AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-06-17. Men sedan 2002-08-05 så har Mats Hanson & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till EKLANDAGATAN 16, 412 55, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Hanson & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-188050.

Härryda arbetar för att bolag som Mats Hanson & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Hanson & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva managementconsulting inom områdena strategi, affärsutveckling, organisation, ekonomi, administration och IT, handel med värdepapper och fastigheter, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Hanson & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Hanson & Co AB och det är följande personer, Hanson, Mats Jörgen Ingemar som är född 1956 och har titeln VD, Hanson, Mats Jörgen Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Gunnel Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Knut Arvid Ingemar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Hägg som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mats Hanson & Co AB är 556629-0002.