SOLMA AB

Västra Götalands län

Information

SOLMA AB är ett av många företag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som SOLMA AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SOLMA AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-03-18.

SOLMA AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-11-28. Men sedan 2004-03-18 så har SOLMA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Företagsv. 2, 435 33, Mölnlycke. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SOLMA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-882230.

Härryda arbetar för att företag som SOLMA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SOLMA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva handel med bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SOLMA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SOLMA AB och det är följande personer, Rejnäs, John Tony Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rejnäs, Eva Liselotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SOLMA AB är 556652-1158.