Probis AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva relocation services, konsultation inom off-shoring, interkulturella relationer, ekonomi- och personal- administration samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Probis AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Probis AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 2004-05-19 så skapades Probis AB och företaget är har F-skattsedel Probis AB har haft det sedan 2004-08-19.

Probis AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-19

556662-4341 är organisationsnummret för företaget som finns i Härryda.

Just nu är Probis AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Probis AB så går det att nå dem via telefon på 031-3380364 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Probis AB är Envall, Agneta Christina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Envall, Gustav Fredrik Ambjörn som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kollberg, Inger Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .