Iriz Academy i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Iriz Academy i Göteborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Iriz Academy i Göteborg AB finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Iriz Academy i Göteborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Iriz Academy i Göteborg AB har haft sedan 2005-06-16. Iriz Academy i Göteborg AB har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Iriz Academy i Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stigbergstorget 1, 414 63, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-144610.

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Iriz Academy i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Iriz Academy i Göteborg AB har idag 556679-7865 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Iriz Academy i Göteborg AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva butiksförsäljning av böcker, drömfångare, stenar, aromaoljor, rökelser, t-shirts med tryck samt därmed förenlig verksamhet samt konsultationer inom personlig utveckling såsom healing, medial rådgivning, samtalsterapi, svensk klassisk massage samt kursverksamhet inom dessa områden.

I Iriz Academy i Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Cecilia Anette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Claes Rune som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olofson, Sten Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .