Wallco Kapitalförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Wallco Kapitalförvaltning AB är ett av många företag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Wallco Kapitalförvaltning AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wallco Kapitalförvaltning AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Analysv. 1, 435 33, Mölnlycke. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wallco Kapitalförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Härryda arbetar för att företag som Wallco Kapitalförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wallco Kapitalförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wallco Kapitalförvaltning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wallco Kapitalförvaltning AB och det är följande personer, Johnson, Bengt Henry som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Ingrid Marguerite som är född 1954 och har titeln Suppleant, Raa, Per Kristian som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wallco Kapitalförvaltning AB är 556690-0915.