INM Gruppen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns INM Gruppen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. INM Gruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

INM Gruppen Aktiebolag är momsregistrerat sedan2006-06-29 och har organisationsnummer 556700-6027.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-7091387 alternativt besöka eller skicka post till INM Gruppen Aktiebolag på följande adress Gustaf Werners g. 4, 421 32, Västra Frölunda.

INM Gruppen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-10-02.

I INM Gruppen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Hans Einar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Ahl, Billy Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant , Bengtsson, Niklas Hans Olov som är född 1964 och har titeln Suppleant . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska förvalta värdepapper och fast egendom, försälja administrativa, ekonomiska och tekniska tjänster, idka mekanisk verkstadsrörelse samt driva annan därmed förenlig verksamhet.