Håkan Ferdinandsson Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkan Ferdinandsson Åkeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Håkan Ferdinandsson Åkeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 2006-08-15 så skapades Håkan Ferdinandsson Åkeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Håkan Ferdinandsson Åkeri AB har haft det sedan 2006-09-07.

Håkan Ferdinandsson Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-07

556708-4545 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härryda.

Just nu är Håkan Ferdinandsson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Håkan Ferdinandsson Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-6641912 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkan Ferdinandsson Åkeri AB är Ferdinandsson, Lars Håkan Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Valingsten, Anita Berit Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Rolf Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .