Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB är momsregistrerat sedan2006-10-26 och har organisationsnummer 556712-7724.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8771540 alternativt besöka eller skicka post till Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB på följande adress Brodalsv. 1, 433 38, Partille.

Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-26.

I Byggbolaget Lennhede/Kringberg AB så sitter följande personer i styrelsen: Kringberg, Hans Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Forslund, Tina Erika som är född 1970 och har titeln Suppleant , Kringberg, Gertrud Ingalill som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom.