U K Design Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva design och utveckling av tapeter och tyger samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för U K Design Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är U K Design Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 2006-11-16 så skapades U K Design Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel U K Design Aktiebolag har haft det sedan 2007-02-22.

U K Design Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-22

556715-6715 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härryda.

Just nu är U K Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med U K Design Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom U K Design Aktiebolag är Johnson, Ingrid Marguerite som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Ann Marguerite som är född 1983 och har titeln Suppleant, Raa, Per Kristian som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .