Nyo Rör o Fastighet AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva VVS-rörinstallation, fastighetsservice och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyo Rör o Fastighet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Nyo Rör o Fastighet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 2007-02-13 så skapades Nyo Rör o Fastighet AB och verksamheten är har F-skattsedel Nyo Rör o Fastighet AB har haft det sedan 2007-07-30.

Nyo Rör o Fastighet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556723-5253 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härryda.

Just nu är Nyo Rör o Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nyo Rör o Fastighet AB så går det att nå dem via telefon på 073-3447731 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyo Rör o Fastighet AB är Olsson, Dick Jonny Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Uraiwan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .