Conventina Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Conventina Aktiebolag är ett bolag som finns i Härryda. I Conventina Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Drakbrink, Tommy Sören som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Drakbrink, Maria Caroline som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulf Kjell Åke som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Conventina Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Conventina Aktiebolag på telefon 0520-660557.

Bolaget ska bedriva frisörverksamhet, hårvård och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva försäljning av konsumtionsvaror inom hem, hälsa och skönhet såsom diskmedel, tvättmedel, vattenrenare, matlagningsystem, köksredskap, vitamer och mineraler, proteindryck bars, livstilsprogram, basmatvaror, makeup och hudvård och antiåldrande och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva fastighetsförvaltning, häst- och hundstall, hundpensionat samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare även bedriva handel med värdepapper och konsultverksamhet inom konstruktion med inriktning mot mekanik, fordon och energiindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Conventina Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Conventina Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Conventina Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-07 och Conventina Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Conventina Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Conventina Aktiebolag har 556741-4007 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.