Betongkemi Nordic AB

Västra Götalands län

Information

Betongkemi Nordic AB är ett av många verksamheter som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Betongkemi Nordic AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Betongkemi Nordic AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-03-13.

Betongkemi Nordic AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-03-06. Men sedan 2008-03-13 så har Betongkemi Nordic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gråbo Industriv. 8 C, 443 40, Gråbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Betongkemi Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3525080.

Härryda arbetar för att verksamheter som Betongkemi Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Betongkemi Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handel med byggkemiska produkter för betongindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Betongkemi Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Betongkemi Nordic AB och det är följande personer, Svensson, Anders Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Anna-Lena Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Adekunle, Elvira Kristina som är född 1981 och har titeln Suppleant, Svensson, Linnéa Rosa Eleonora som är född 1989 och har titeln Suppleant, Kvist, Per Erik Torgny som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Betongkemi Nordic AB är 556753-4408.