Sailors Craft Trading

Västra Götalands län

Information

Sailors Craft Trading är ett av många bolag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Sailors Craft Trading finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sailors Craft Trading är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-03.

Sailors Craft Trading som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-07-14. Men sedan 2006-06-03 så har Sailors Craft Trading varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sailors Craft Trading så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6254905.

Härryda arbetar för att bolag som Sailors Craft Trading ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sailors Craft Trading. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Design, tillverkning, försäljning av presentprodukter såsom cocktailpinnar och vetevärmare, marknadsföring, fastighetsförvaltning, it och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sailors Craft Trading är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sailors Craft Trading och det är följande personer, van Lokhorst, Åse Birgitta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sailors Craft Trading är 560505-XXXX.