Agneta's Homeopati o Aroma hälsa

Västra Götalands län

Information

Agneta's Homeopati o Aroma hälsa är ett företag som finns i Härryda. I Agneta's Homeopati o Aroma hälsa finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nelson Jörén, Barbro Agneta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Agneta's Homeopati o Aroma hälsa så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Agneta's Homeopati o Aroma hälsa på telefon 031-3381206.

Friskvård - Alternativmedicin i form av: Aromterapi som är massage med eteriska oljor och homeopati där läkemedel är gjorde av djur, växt och mineralriket.

Idag är Agneta's Homeopati o Aroma hälsa av bolagstypen Enskild firma.

Agneta's Homeopati o Aroma hälsa är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Agneta's Homeopati o Aroma hälsa innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-06 och Agneta's Homeopati o Aroma hälsa är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Agneta's Homeopati o Aroma hälsa så är det följande:

Agneta's Homeopati o Aroma hälsa har 580404-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.