Miwa Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Miwa Entreprenad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Miwa Entreprenad finns. I Härryda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Miwa Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Miwa Entreprenad har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Miwa Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Miwa Entreprenad har idag 580910-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Miwa Entreprenad

Handel med reklamvaror. Arrangemang av jakt och fiske samt uthyrning dito. Uthyrning av personal inom transporter till land, sjö eller luft, såsom tex lastbilschaufförer, fartygslotsar, piloter.

I Miwa Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallerstedt, Hans Michael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .